A dekorfóliás ajtók rengeteg modellben kivitelezhetők

Minőségi nyílászárók

Meghatározó szerepet töltenek be minden épület belsejében. A dekorfóliás ajtók egyszerűen beépíthetők és remekül néznek ki, ezek mellett megfelelően szigetelnek is. Számos elemmel díszíthetők, sőt, sokféle üveges változat is található a kínálatunkban, amelyek szintén emelik a belső dizájn értékét és világosabb tereket nyitnak meg a lakásban.

Az alumínium csíkokkal ellátott modellek rendkívül jól néznek ki és elegáns megjelenést kölcsönöznek a szobának. A dekorfóliás ajtók gyártási mechanizmusának köszönhetően számtalan színből és mintából válogathat kedvére.

A beltéri ajtók típusából jelenleg ez viszi a pálmát az árkategóriájában, mivel az UTH tokos ajtók közül ez az egyik legkedvezőbb áron vásárolható meg. Úgy válassza ki a dekorfóliás ajtók modelljét és színét, hogy az minden szempontból illeszkedjen az otthona belső dizájnjához, ezzel nagyban hozzájárulhat a modern letisztult kivitelezéshez!

A különböző famintázattal ellátott típusok, kellemesen természetes hatást fejtenek ki, és ha ezeket párosítjuk elegáns alumínium csíkokkal, akkor a dekorfóliás ajtók megfelelnek egy műremeknek is.