Igazán praktikus a kinyitható ágy

Kinyitható ágy

Mivel a panellakásokban általában nincs túl sok hely a hálószobában, ezért a lakók olyan megoldások mellett kell döntsenek, amelyek egyszerre helytakarékosak és esztétikusak is. Ezekkel a tulajdonságokkal bír a kinyitható ágy. Legtöbb esetben az alap szerkezet, amiből kiindul az egész, egy 2 méter széles kinyitható eszköz, amelyik még ágyneműtartóval rendelkezik.

Az ilyen modellnek a fekvőterülete 150×200 centiméter. Vitathatatlan, hogy az efféle tartozékokat tekintve ez igenis egy tekintélyes méretnek bizonyul, főleg akkor, ha az egy főre eső fekvőfelület egy összefüggő részből áll. A kinyitható ágy pozitívumai azonban itt nem állnak meg. Arról sem lehet megfeledkezni, hogy a modernebb eszközöknél már biztosítva van a padlókímélő nyitás.

Ebben az esetben a kinyitható ágy egy igazán ötletes szerkezettel van ellátva, amelyik nem csupán a parkettát képes maximálisan megóvni, de eközben a szerkezet kinyitása a levegőben történik úgy, hogy az egész folyamat nem megerőltető és szinte akárki egy ujjal is végre tudja hajtani ezt a procedúrát.