Milyen célra használható a lakatfogó?

lakatfogo
Lakatfogó

Vannak olyan feladatok, amelyeknek az elvégzésére a multiméterek már nem alkalmasak. Az ilyen esetekben van szükség a lakatfogó segítségére. A használatával megmérhető többek között az energiafogyasztás, a hőmérséklet, az ellenállás, a frekvencia és a kapacitás.

Az sem jelent problémát, ha egy többfázisú termék esetében kell a segítsége. Érdemes venni hozzá egy adaptert is, hiszen így nem kell megszakítani az áramkört a mérések elvégzéséhez. A lakatfogó dupla szigeteléssel rendelkezik, tehát ezáltal tűz- és ütésállóvá válik.

Természetesen van rajta ujjvédő perem, ennek köszönhetően pedig biztonságos a használata. Mivel ergonomikus kialakítással rendelkezik, ezért kényelmesen kézbe fogható.

Az adatkimerevítési funkció segítségével egyszerűen leolvashatóak róla az információk. Teljes mértékben megfelel a szakmai előírásoknak,. Az automatikus kikapcsolásnak hála, nem kell attól tartani, hogy hamar lemerül. A lakatfogó a muszeroazis.hu weboldalról vehető meg, tehát az érdeklődők itt nézelődjenek!

Print Friendly, PDF & Email