Milyen infraszaunát válasszunk?

Többféle infraszauna közül lehet választani

Rohanó világunkban sajnos egyre nehezebben sikerül időt szakítani olyan tevékenységekre, amelyek a lazulást, pihenést szolgálják. Sokaknak a szaunázás jelenti az igazi feltöltődést, azonban csak ritkán jut idejük arra, hogy ellátogassanak egy olyan helyre, ahol élhetnek ezzel a lehetőséggel.

Az infraszauna azonban a méretének és fogyasztásának köszönhetően, már a lakásnak is a része lehet, így otthon is lehet élvezni az előnyeit. Természetesen nem filléres kiadásról van szó és nem rövid időszakra vásárolt termékről, ezért ajánlott előtte egy kicsit tájékozódni és felállítani néhány kritériumot, hogy könnyebb legyen a választás. Két lényeges különbség van az infraszauna tekintetében, az egyik az anyagára vonatkozik, a másik arra, hogy milyen sugárzóval működik. Hemlock vagy vörös cédrus lehet az anyaga, az utóbbi valamivel drágább, de mutatósabb.

A karbonsugárzó nem hatol olyan mélyre és szükséges az infraszauna kabin előfűtése, a fullspektrum lámpa esetében, a bekapcsolás után azonnal használható a kabin és a bőr mélyebb rétegeit is felmelegítik a sugarak.

Print Friendly, PDF & Email