Potencianövelés otthon, különböző gyümölcsökkel

Potencianövelés otthon

Nemcsak gyógyszerekkel lehet kezelni ezt a problémát. A potencianövelés otthon, pontosabban házilag előállított készítményekkel is megoldható. Rengetegféle tea és fűszer serkenti a vérkeringést, valamint az izomlazulást. Ilyen például a homoktövis, a tökmag, a borsmenta, a goji bogyó, a gyömbér, de még a licsi is.

Az állati eredetű készítmények, illetve élőlények elfogyasztása is növelheti az erekció idejét. Erre a célra a legjobb hatása az osztrigának, a kaviárnak és a tojásnak van. Érdemes megemlíteni, hogy ezek mellett, a megdarált, valamint az apróra tört kőrisbogár, szarvasagancs és az orrszarvú szarvából előállított por is igencsak népszerű.

Ezek az őrlemények azonban leginkább más országokra jellemzőek. Potencianövelés otthon tablettákkal is történhet, de arra mindenképp figyelni kell, hogy csak a bevizsgált darabok közül válasszon! Nagyon jó hatással van a problémára néhány étel és zöldség is. A potencianövelés otthon fokhagymával, spárgával, étcsokoládéval, banánnal, eperrel, avokádóval szintén elősegíthető.

Print Friendly, PDF & Email