A formailag és tartalmilag érdekes pezsgő múzeum

Pezsgő múzeum

Amikor a múzeum szó jut az eszünkbe, elsősorban olyan helyekre gondolunk, ahol különféle tárgyak vannak kiállítva. A pezsgő múzeum termeiben természetesen szintén megcsodálhatunk különféle feljegyzéseket és izgalmas relikviákat, azonban ez mégsem egy megszokott kiállító terem sem formailag, sem pedig tartalmilag.

A Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont azért jött létre, hogy közelebbről megismerhessük az egyik legnagyobb magyar márkának a történetét a kezdetektől napjainkig. Mivel a történetet egyáltalán nem ért véget, a Törley esetében egy valódi élő legendáról beszélhetünk. A pezsgő múzeum termeiben kiválóan van illusztrálva a Törley elmúlt 130 éve, amit főleg dicsőség övez, ugyanakkor önhibáján kívül voltak rázós időszakai is.

Ezt az érdekfeszítő történetet lehet megismerni a kiváló italok mellett. A Törley pezsgő múzeum látványa is fantasztikus, hiszen tulajdonképpen egy pezsgős üvegben járhatunk a tárlatvezetés közben. Ha Ön is szeretné megismerni a Törley történetét, ne hagyja ki ezt a kiállítást!

Print Friendly, PDF & Email