A természetes vágyfokozók többfélék lehetnek

Természetes vágyfokozók

Az emberiség az állatok világához hasonlóan, ősidők óta az ösztöneire hallgatva igyekszik fenntartani a saját faját. Ezért szaporodik és gondoskodik utódairól. A nemi élet meghatározó feltétele a vonzalom, vágy kialakulása a másik nem iránt. Ha ez nincs meg, elérhetőek bizonyos természetes vágyfokozók is, amelyek a libidó emelésével meghozzák a szexuális étvágyat, legyen szó bármelyik nemről.

A különböző természetes alapanyagú készítmények nagy számban kaphatóak a fitotékákban, drogériákban és gyógyszertárakban. A potenciaaruhaz.hu weboldalon otthonából is kényelmesen böngészhet a különböző természetes vágyfokozó teák, tabletták között.

Mindegyikük valamilyen növényi kivonatból készül, amelyet az emberiség évezredek óta használ. Köztudott, hogy vannak olyan természetes vágyfokozók, amelyeket szintetikus úton állítanak elő, ilyenek a kábítószerek is. Ezeken kívül például az alkohol is ide sorolható, egy mértékletesen fogyasztva. A természetes vágyfokozók nem jelentenek kockázatot, tehát nincs mellékhatásuk.

Print Friendly, PDF & Email