Foresto nyakörv olcsón bolhák és kullancsok ellen

Foresto nyakörv olcsón

A gondos gazdi mindig odafigyel kedvencére, nem elég mindennap megetetni és játszani vele, hiszen ezek mellett még számtalan más dolog van egy kutya, tengerimalac, hörcsög vagy macska körül.

A bolha és kullancs jelenléte nemcsak kellemetlen, de komolyabb egészségügyi problémákat is okozhat kedvencünknek. A Foresto nyakörv olcsón megvásárolható termék, amelyet már 7 hetes kortól alkalmazhatunk a kutyák esetében, macskáknál pedig 10 hétnél idősebb kortól használható.

Mitől más ez a termék, mint a hagyományos bolha és kullancs elleni nyakörvek? A Foresto nyakörv olcsón beszerezhető, emellett jóval hatékonyabban távolítja el az említett élősködőket. Nem csak a jól kifejlett, úgymond, felnőtt bolhákat és kullancsokat pusztítja el, hanem már a lárva és nimfa állapotúakat is.

Előnyei között az is megemlíthető, hogy a legtöbb kullancs és bolhanyakörv havi cserét igényel, ezzel szemben a Foresto 8 hónapon keresztül fejti ki hatását az egész állat testén, egyenletesen, így folyamatos védelmet biztosít.

Print Friendly, PDF & Email