A gyerekszállító utánfutó tágas és praktikus

Gyerekszállító utánfutó

Jópofa dolog kimenni a családdal hétvégén bringázni egy nagyot. De meglehet, hogy a gyerekek még túl kicsik, hogy önállóan kerekezzenek utánunk. Ebben az esetben sem kell lemondanunk a mozgásról, hiszen a gyerekszállító utánfutó éppen erre a feladatra lett kitalálva.

Könnyen rákapcsolható a kerékpárra, amit ezután egyszerűen magunk után tudunk vontatni. Van egy- és kétszemélyes kialakítás is.

A gyerekeken kívül, természetesen mást is nyugodtan szállíthatunk, hogyha szeretnénk. Kifejezetten nagy csomagtérnek számít egy bringa esetében. Nem kell táskákkal teleaggatnunk a biciklit és a vállunkat sem fogja húzni a súlyos túrahátizsák, mert a gyerekszállító utánfutót jól meg lehet pakolni.

A gyerekek biztonságosan utazhatnak benne. Véd az esőtől, de amikor jó idő van, akkor egyes modellek tetejét ki lehet nyitni, hogy kellemesen járjon a levegő. A kerekek nagyok és rugóznak, a kényelmesebb utazás érdekében. A gyerekszállító utánfutó könnyen csatlakoztatható a biciklihez és a használata nem tesz kárt a bringa egyéb alkatrészeiben.

Print Friendly, PDF & Email