Milyen egy corvini kuckó?

Corvini kuckó

A Corvin környéken szívesen bérelnek ki lakásokat azok a fiatalok, akik szeretnének egy kicsit kettesben lenni, és a barátok, munkatársak, család és persze a szomszédok nélkül kikapcsolódni. Ha te is úgy érzed, hogy ez a hely, illetve az itteni randihelyek tökéletesek erre, akkor látogass el a buvohely-corvin.com oldalra.

Egy corvini kuckóban elbújhatsz egy picit a világ elöl a pároddal együtt. Nagyon sokan szeretik azt a lakást, amelyik egy kis méretű terasszal és egy roppant hangulatos, magával ragadó légkörrel varázsolja el az embereket. Ez a hely biztosan nektek is bejön majd. A szerelmi fészek üde zöld színfoltja a kerületnek.

Amint beléptek a szobába, egyből lenyűgöz majd titeket a falak zöld, megnyugtató jellege, amelyek mindenkit a tavaszra emlékeztetnek. Ehhez társulnak a világos fa bútorok, és ez a nyers szín kellemes összhangja megadja az alapot ahhoz, hogy a pihenés zavartalan és meghitt legyen.

Pontosan ezen jó tulajdonságok miatt ide minden szerelmes szívesen tér vissza, hiszen az együtt töltött idő sokat segít a kapcsolatok intimitásának megőrzésében. Valószínűleg ti is azok közé a párok közé fogtok tartozni majd, akik az első alkalom után megfogadják, hogy legalább havonta egyszer visszatérnek ide.

A kettesben eltöltött pillanatok azért lényegesek, mert a szenvedély fenntartásához erre szüksége van. Természetesen nincs olyan kapcsolat, főleg a mai rohanó világban, ahol ne lenne szükség néha egy kicsit elvonulni párunkkal és élvezni a közös perceket.

Itt titeket is levesz majd a lábatokról az a nappali-hálószoba combo, amelyikről egy kis teraszra léphettek ki. Itt a nagy francia ággyal szemben egy nagyképernyős LCD TV található, amelyik segíthet a kikapcsolódásban. Nyilvánvalóan egy teljesen gépesített és berendezett konyha is vár rátok, ahol épp emiatt még főzni is lehet.

Persze, ha ehhez nincs kedvetek, akkor nyugodtan rendelhettek is. Mivel a Corvin jó helyen van, ezért a finomságok kiérkezésére nem kell sokat várnotok. Ha pedig ahhoz van kedvetek, az étel elfogyasztása után elmehettek egyet sétálni a Corvin negyedben. Sőt, mivel itt sok szórakozóhely is van, bulizni is lehet.

Print Friendly, PDF & Email