Nehéz kis helyre beparkolni, de tolatókamerával könnyebb lehet.

Városban sűrűn előfordul, hogy kis helyre kell bepasszírozni az autóját. Ilyenkor jól jön, ha van egy kis segítség.

Főleg a kisebb autókkal válik könnyűvé a parkolás, hiszen nem igényelnek széles és hosszú helyet. A nagyobb gépjárműveknél már igazán hasznossá válik némi segítség, hogy a másik autó ne sérüljön. Városban sűrűn előfordul, hogy kis helyre kell bepasszírozni az autóját. Ilyenkor jól jön, ha van egy kis segítség. A tolatókamera és a tolatóradar igazán nagy segítségnek számítanak.

Amennyiben Ön is úgy gondolja, hogy szüksége van erre, akkor mindenképpen látogasson el a traffipaxbolt.hu webáruházba! Az oldalon sokféle terméket megtalálhat, igen jó áron. Hiába vezet jól és szerzett már sokéves tapasztalatot, rendkívül gyakran előfordul, hogy olyan kicsi a hely, ahová az autóját be kell parkolni, hogy még a legjobb sofőrök is csak nagyon nehezen tudnák megoldani. A tolatókamera 7”-os monitorral és távirányítóval remek áron vásárolható meg az online áruházból.

A hatalmas képernyő gyönyörű minőségű képet vetít, ráadásul éjjel is 170 fokban látó, színes és befúrható. Igazán sokat számít, hogy milyen berendezésekkel van ellátva a gépjármű a tolatás miatt. A tolatókamera utólag is bármikor beépíthető, hiszen nagyon sokan nem kérik extra felszereltségként új autóvásárlásnál. Sok pénzt meg lehet azzal spórolni, hogyha utólag építteti be a kamerát vagy a tolatóradart. A radar például sípolással jelez, hogyha közel került a gépjárműhöz vagy a mögött lévő autóhoz.

De még akkor is sípol, ha az autó alatt egy magasabb padka van. A tolatókamera szintén jelez fénnyel és hanggal, ha nem biztonságos a két gépjármű közötti távolság. A néhány évesnél fiatalabb autóknál már az alapfelszereltség részét képezi a tolatókamera. A speciális termék kiszámítja a távolságot, ami az autó hátsó része és a személy vagy másik gépjármű között van, majd ezek alapján jelez. A fővárosban nagyon sokszor előfordul, hogy nem talál magának olyan parkolóhelyet, amelyik az autójához pont ideális lenne? Akkor ismerkedjen meg a tolatókamerával, ami leegyszerűsíti és megkönnyíti a kisebb méretű helyekre történő parkolást!

Print Friendly, PDF & Email