Szinte láthatatlan a kijelzővédő fólia

Kijelzővédő fólia

Ha már olyan sokat költött a telefonjára, akkor nem akar még további kiadásokba bonyolódni, így az egyszerű megoldásokat keresi. Az új mobil szépségének és épségének megőrzéséhez, mindenképpen szükséges a kijelzővédő fólia és egy pofás kis telefontok. Ezt potom összegért be lehet szerezni és amíg nem akar nagyobb összeget kiadni rá, addig ez is bőven megteszi.

A kijelzővédő fólia remekül állja a mindennapi megpróbáltatásokat, mint a zsebből kivétel-berakás, autózás közbeni csúszkálás a műszerfal mellett és a többi. Egy ilyen fóliával felszerelve nem kell úgy nyúlnia a zsír új mobilhoz, mint a hímes tojáshoz, mert tudja, hogy a kellő védelem megvan. A készülék használatát sem módosítja a kijelzővédő fólia, mivel nem olyan vastag, mint az üvegből készült társa.

Néhány ember ugyanis furcsának találja, hogy ekkora réteg van a kijelzőn. Az egyszerű fóliát szinte észre sem lehet venni, csak az tudja, hogy rajta van, aki használja. Mivel teljes szélességében fed a jó minőségű kijelzővédő fólia, ezért szinte láthatatlan lesz rajta.

Print Friendly, PDF & Email