Tartós anyagból készült kerámia medence

Kerámia medence

Minden bizonnyal szeretne egy olyan minőségi medencét, aminek élettartama minimum 30 év. Ha ez valóban így van, akkor a kerámia medence pontosan Önnek lett kitalálva! Ellentétben más típusok falával, ennek külső burkolata 7 réteggel rendelkezik, teljesen UV stabil, valamint sima.

Ezeknek az információknak eredményeképp levonható az a következtetés, hogy kevesebb vegyszert kell használni, illetve a takarítást is elég ritkábban elvégezni, ugyanis az alga kevesebb eséllyel tapad meg a falon. Ennek következtében pedig, a kerámia medence hosszútávon is remekül megtartja a színét, illetve kopásálló. Lépcsőzetét csúszásmentes burkolat fedi.

Hogyha azt a kérdést teszi fel, hogy miért érdemes az ilyen típust megvásárolnia, akkor a legnyomósabb érv az, hogy a tengeren használt, változékony időjárás ellenére is, a vitorlás hajókat szintén ugyanebből az anyagból készítik. a kerámia medence telepítése bonyolult, ugyanis darut igényel, amihez szükséges egy könnyen megközelíthető hely, ezért gondosan ügyelni kell arra, hogy hová lesz elhelyezve a medence.

Print Friendly, PDF & Email