A Bioderma testápoló egész évben használható

Bioderma testápoló
Bioderma testápoló

A száraz bőr az év bármelyik szakában jelentkezhet. A Bioderma testápoló nemcsak a téli hónapok során gondoskodik a bőrünk egészségéről, hanem a a többi hónapban is ugyanúgy használhatjuk. Tény és való, hogy a hidegben hamarabb vesszük észre a szárazság jeleit, ettől függetlenül a nyár közepén is megjelenthet az a kellemetlen viszketés, esetleg hámló könyök, ami mind-mind figyelmeztetőjelként működik.

A klóros medence, a túlzott napsütés, a nagy meleg mind rossz hatással lesz a bőrre, tehát jó, ha idejében cselekszünk. Nem mindenki veszi észre azonnal, hogy a bőre elérte azt a kort és állapotot, amikor külső segítségre van szüksége, azonban a szárazságot nem szabad figyelmen kívül hagyni.

A Bioderma testápoló pillanatokon belül felszívódik, így a bőrünk szinte azonnal fellélegezhet. A hidratáló tulajdonsága az egyik legjobbá teszi, így rengeteg ember tekint rá alapkozmetikumként. Ha mi is többször érezzük száraznak a bőrünket, akkor eljött az idő a próbára, ami után nem akarunk másikat kipróbálni.