alsónemű

A gyerek alsónemű igazán komfortos

A gyerekholmik beszerzésekor körültekintőnek kell lenni és néhány dolgot mérlegelni. Fontos, hogy az alsónemű viselete kellemes legyen. Éppen ezért nagy hangsúlyt kell fektetni az alapanyag típusára és a megfelelő méret meghatározására.

A pamut kiváló légáteresztő képességgel bír, nem okoz irritációt, kényelmes és elnyeli az izzadtságot. A jó illeszkedés is lényeges, viszont nem szabad túl szorosnak lennie. A belső varrások, illetve címkék nagyon zavaróak tudnak lenni, ezért a gyártók igyekeznek ezt kiküszöbölni, vagyis a külső részre helyezni.

A kisebb gyermekeknek való alsónemű egyszerű kialakítású. Könnyen fel- és levető, ami sokat számít abban az időszakban, amikor a lurkó szobatiszta lesz. Az is lényeges, hogy milyen mintázat van rajta, hiszen ha a gyerkőc tetszését elnyeri, akkor sokkal nagyobb örömmel fogja viselni.

A rendszeres csere és tisztítás elengedhetetlen a higiénia megteremtésében. A hidegebb hónapokban érdemes vastagabb alsónemű mellett dönteni, míg a melegebb időszakokban a vékonyabb változat lesz az ideális.