üveg zuhanyfal

Üveg zuhanyfal a tér gazdaságos megszervezéséhez

A zuhanykabin egyszerű és gazdaságos megoldás a fürdőszoba kialakításában. Az ilyen szerkezetek a kompakt méretük miatt nem foglalnak sok helyet. Ugyanakkor az üveg zuhanyfal megbízhatóan megvédi a környező teret a víz fröccsenéstől.

A zuhanyfal könnyen és egyszerűen felszerelhető, lehetővé teszi a fürdőszobai tér gazdaságos megszervezését. A forrasztások hiánya vagy minimális száma, ahol gyakran felhalmozódik a szennyeződés, megkönnyíti a fürdőhely tisztántartását.

Egy ilyen termék elhelyezhető egy kis fürdőszobában is, aminek a kialakítása nem teszi lehetővé a zuhanykabin telepítését. A különböző méretű üveg zuhanyfalaknak köszönhetően, a vásárlók könnyen választhatnak olyan változatot, ami megfelel a fürdőszoba paramétereinek.

A válaszfal magára a kádra is felszerelhető. Ez egy jó lehetőség a szűkös helyiségekben való helytakarékosságra. Vannak olyan üveg zuhanyfalak is, amiket a szoba sarkában lévő két fal találkozásához szerelnek fel. Ezek közvetlenül a padlóra vagy magára a zuhanytálcára kerülnek.