A lapos kövek és akrilfesték jó kombináció

akrilfesték
Akrilfesték

Nem kell művésznek lennünk ahhoz, hogy apróságokat készítsünk a szabadidőnkben. Ami mindig működni szokott, az az akrilfesték és pár kavics, amelyek megadják a testét az általunk kiválasztott formának. A kavicsfestést többféle szinten is lehet művelni, attól függ, hogy mennyit gyakoroltunk előtte. Az első lépés mindig a tökéletes kő megtalálásával kezdődik, mivel nem mindegy, hogy mit teszünk az asztalra.

A méret igazából mindegy, de válasszuk a simább felületet, ellenkező esetben a rajzunk is furán fog kinézni. Ezután jöhet az akrilfesték, ami a gyönyörű színeivel új világokat teremt. Kezdhetjük olyan egyszerű dolgokkal, mint a pandák, a méhek vagy a virágok, ha pedig már profik vagyunk, apró tájképeket is festhetünk rá, amihez különböző technikákat tudunk alkalmazni.

Ha megszeretjük a kőfestést, akkor csak egy sprayra lesz szükségünk, ami még csillogóbbá teszi a kavicsot, hogy ajándéknak is jól nézzen ki. A legjobb pedig, hogy a gyermekekkel együtt is kipróbálhatjuk ezt a művészeti formát.