A fog implantátum Budapesten kedvezményes is lehet

fog implantátum Budapest
Fog implantátum Budapest

A rágócsontok elveszítése sajnos az öregedési folyamatokkal együtt jár, viszont van megoldás. Nem kell kétségbeesni, hiszen a fog implantátum Budapest területén rövid időn belül elkészül. A kezelés időtartama a probléma mértékétől függ. Természetes dolog, hogy minél több vizsgálatot kell elvégezni a szakembernek, annál hosszabb lesz a folyamat.

A beültetést követően, néhány dologra figyelmet kell fordítani a páciensnek! A rendszeres fogmosást nem szabad elhanyagolni, a túl sok cukrot tartalmazó ételeket el kell kerülni és dohányzást is mellőzni kell. A fog implantátum Budapest városában sem drágább, mint az ország bármelyik pontján. A pontos összeg meghatározására sajnos nincs lehetőség.

A szakemberek egy körülbelüli árat tudnak mondani. Egyes klinikákon kedvezményeket is kínálnak, amelyeket érdemes kihasználni. Ha él a lehetőséggel, akkor 5, 10, 15, vagy 20 %-os engedményre is szert tehet. Az összeg az elszámoláskor kerül levonásra. A fog implantátum Budapest klinikáin hatalmas odafigyeléssel kerül beültetésre.