műtős sapka

A műtős sapka eleget tesz az elvárásoknak

A termék általában poliészterből, pamutból, valamint lyocellből készül. Mivel egy műszak akár 24 órás is lehet, ezért fontos, hogy a műtős sapka kényelmes legyen. A minőségi modell puha textúrájú és kiváló légáteresztő képességgel rendelkezik.

Néhány típust Easy-care vasalás technológiával állítanak elő, aminek köszönhetően a megjelenése tökéletes lesz, még a sokadik munkaóra után is. Gyakori tisztítás esetén sem deformálódik el, nyúlik vagy bolyhosodik ki. A mosást követően hamar megszárad. A műtős sapka antibakteriális kezelésen megy keresztül, aminek köszönhetően magas védelmet nyújt a baktériumok ellen. Kialakítás szerint sokféle variációval találkozhat a szaküzletekben, valamint az online áruházakban. A pamut és a poliészter mellett, hatalmas népszerűségnek örvend a vízszigetelő anyagból készült típus is.

Az összetételének hála, elvezeti a fejbőrről a nedvességet és megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. A műtős sapka nem engedi át a mikroszemcséket, így minimálisra csökkenti a fertőzések veszélyét.