mayoral ruha

Mayoral ruha különleges verzióban

Évszaktól, időjárástól függetlenül, az igényes öltözködésre érdemes figyelmet fordítani, hiszen az egyedi kialakítású, színvonalas ruhákban a viselőjük is különlegesnek érezheti magát, ami a közérzetére szintén pozitívan hat.

A Mayoral ruha minden bizonnyal ebbe a kategóriába sorolható. Figyelemre méltó például a narancsszínű, félvállas, fodros, pamut kánikula ruha, elől színes virág- és kislánymintával, pöttyös hátsó résszel, lenge és hangulatos. Kiváló viselet a legmelegebb napokon. A másik érdekes nyári variáció a cseresznye- és epermintás, vállpántos, hátul különleges csavart megoldással, gumírozott derékrésszel. Nem mindennapi a kék-fehér csíkozású, masnis övvel ellátott modell, a fekete-fehér kockás, fodros,

A vonalú ruhácska, ami egy állatos kis plüsstáskával van kiegészítve. Hűvösebb napokra is többféle Mayoral ruha kapható, például egy sötétkék, belül bolyhos, alul fodros, hosszú ujjú, kapucnival ellátott verzió, de a cicás mintával, flitterekkel és bársony masnival díszített pink változat is.