A shop, ahol megvehetőek a profi barkács gépek

barkács gépek
Barkács gépek

A barkácsolás sokaknak egy szórakoztató és persze eredményes hobbi, aminek köszönhetően rengeteg egyedi dolgot lehet létrehozni. Nyilván csakis akkor garantált a siker, ha a hatékony barkács gépek kéznél vannak. Csak a megfelelő szerszámokkal lehet megkapni azt a végeredményt, amire méltán lehet büszke az ember.

Melyek azok a barkács gépek, amelyek egyszerűen nem hiányozhatnak a szerszámos ládából, raktárból vagy garázsból? Ott van a BOSCH ADVANCEDCUT 18 NANOBLADE mikro akkus láncfűrész. A modernséget igazolja a NanoBlade technológia megléte. Ez garantálja a maximális pontosságot, a rezgésmentes fűrészelést.

Így a munka egyszerre hatékony és kényelmes. Nem is csoda, hogy a barkács gépek közül ez egy nagy kedvenc. A termék mellett szól még a sokoldalúság, hiszen ezzel a fűrészelés roppant könnyű, legyen szó bármilyen anyagról. A produktum a fában és műanyagban is boldogul, köszönhetően a szénkefe nélküli, nagy teljesítményre képes EC motornak.

A kompakt és könnyen kezelhető ADVANCEDCUT 18 sokféle felhasználást tesz lehetővé, a lakásban és a lakáson kívül is. Az új fűrészelési technológia egyáltalán nem igényel karbantartást. Ez pedig azt jelenti, hogy végre szükség a fűrészlap olajozására, feszítésére vagy élezésére. A barkács gépek igazi kincse ez.

Csakis dicséretet érdemel az akkus multigép

Ha már a sokoldalú és praktikus masinákról van szó, van még egy, ami nem maradhat említés nélkül. Ez a hibátlanul működő akkus multigép. Az AdvancedMulti 18 akkus multifunkcionális szerszám előnyei közé lehet sorolni az egyszerűséget, megbízhatóságot és a könnyű kezelhetőséget, ami értendő a tartozékokra is. Az akkus multigép kellékeinek a cseréje hihetetlenül gyors: alig pár másodperc alatt megoldható az egész, hála az AutoClic megoldásnak.

Egy igazi sokoldalú mindenes ez az akkus multigép, hála az innovatív Bosch Starlock tartozékok széles választékának. Az akkus multigép jó tulajdonsága még a beépített, 180 fokos LED, amivel bármilyen munkaterületen lehet dolgozni. Azt is ki kell emelni, hogy ennél garantált az egyenletesen nagy teljesítmény magasabb terhelés alatt is. Mindez a Bosch konstans elektronikájának tudható be.