Kinek való az orr piercing?

orr piercing
Orr piercing

Az ékszerek világa roppant sokoldalú, napjainkban pedig elmondható, hogy nincsenek tabutémák, sem olyan testrészek, amelyeket ne érinthetne a kérdés. Az orr piercing kiváló termék, aminek a népszerűsége is ékesen bizonyítja, hogy mennyire változnak az idők.

Míg néhány évtizeddel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna, hogy természetesnek vegyünk egy ilyen ékszert viselő személyt, ma már az a fura, ha megbotránkozunk, hiszen mindent szabad, ami nem tilos. Ez a filozófia természetesen nem csupán az ékszerekre igaz, de akár a ruházatra vagy az általános megjelenésre, mondjuk frizurára és az egész összképre.

Visszatérve az eredeti témánkhoz, az orr piercing sokak által népszerű és keresett ékszer lett. Alapos utánajárást igényel azonban, hogy a megfelelő típust és anyagot vegye mindenki magának, hiszen előfordulhat esetenként némi bőrérzékenység, főként ami a fémeket illeti. A kezdeti gyerekbetegségek legyőzése után eredeti, stílusos megjelenést mondhat mindenki magáénak, ami mindennap feldobja a hangulatunkat.