arcfeszesítés

Arcfeszesítés Ahava készítményekkel

A feszesítő krémek öregedésgátló előnyeikről ismertek, ezért gyakori, hogy ezeket, valamint más hidratáló termékeket már korán elkezdik beépíteni a szépségápolási rutinba.

Az arcfeszesítés a szabadgyökök által okozott károk elleni küzdelemben jelentős szerepet kap és elősegíti a fiatalosabb, harmatosabb bőrt, valamint a finom vonalak, ráncok, megereszkedettség, tompaság megelőzését.

A szabadgyökök által okozott károk némileg elkerülhetetlenek, az életkor előrehaladásával természetesen gyakoribbak, azonban a bőrtípushoz, illetve a szükségleteihez szabott arcfeszesítés segíthet lassítani az öregedési folyamatot, valamint megelőzni a látható károsodásokat.

Ráadásul az arcra és testre szánt hidratáló, feszesítő krém univerzálisan jótékony hatással van az egészséges ragyogásra, erősíti a sejteket, valamint serkenti a kollagéntermelést, ami az egészségesebb megjelenéshez és közérzethez szükséges. Az arcfeszesítés magában foglalja a hidratáló összetevőket, mint például a hialuronsav, ami elősegíti a bőr rugalmasságát.