évelő növények

Az évelő növények, mint szépséges lakótársaink

Mindig saját virágoskertről álmodozott, de úgy gondolja, hogy tömbházlakóként ez a vágya sohasem válhat valóra? Pedig a színpompás évelő növények a balkonládákban vagy tetszetős kaspókban is remekül mutatnak, mi több, szépségükkel, bódító illatukkal kiragadják a betonrengetegből és egészen természetközelivé teszik otthonát.

Tavasszal a jácint és a hagymás tulipán, a nyári hónapokban egyebek mellett a cickafark és a kárpáti harangvirág, szeptembertől október végéig a törpe őszirózsa, a téli hideg beköszöntésével a bájos, hófehér hunyor gyönyörködtetheti, valahányszor a lakása erkélyén pihen.

Az évelő növények nagy előnye, hogy több szezonon keresztül élvezhetjük a társaságukat, persze csak akkor, ha megfelelően gondozzuk őket. A Gardencentrum internetes áruházban pontos útmutatást kapunk arról, mit várnak el tőlünk a szépséges „lakótársaink”.

Ebben a webshopban az évelő növények gazdag felhozatalából válogathatnak a vásárlók és a jól ismert, közkedvelt virágfajták mellett, olyan ritkaságokkal is találkozhatnak, mint például a tarka kutyatej.