polikarbonát tetők

Ezért kedveltek a polikarbonát tetők

A tavaszi időszakot érdemes megragadni arra, hogy minél hamarabb megtörténjen egy szép, a lakás közvetlen közelébe vagy attól teljesen különálló, az udvar más pontján található terasz elkészítése. Ha eldöntésre került, hogy a kiülő fedett lesz, esetleg oldalfalakkal fog rendelkezni, akkor megéri a polikarbonát tetők között válogatni.

A tető elnevezés itt ne okozzon fogalomzavart, mert voltaképpen polikarbonát lapokról van szó, amikből könnyen kiképezhető oldalfelület is. Az üveggel szemben, ennek az anyagnak az előnyei között felsorolható, hogy jól viseli az ütéseket és ellenáll az ultraviola sugárzásnak.

A polikarbonát tetők egyszerűen felhúzhatóak, hiszen az alapanyag könnyű szerkezetű, így elég egy stabil támrendszert készíteni fából vagy fémből és máris felfogatható a csavarok segítségével. Az anyag üreges szerkezetéből adódóan, jó szigetelőhatással rendelkezik. A polikarbonát tetők áttetszőek, ezért a fényt beengedik. A tisztítás sem jelenthet problémát, amit a rendszeresen lehulló csapadék elvégez helyettünk.