Fekvőtámasz keret az erőnléti edzéshez

fekvőtámasz keret
Fekvőtámasz keret

Szeretnéd megerősíteni a vállaidat? Akkor erre a célra tökéletes segítséged lesz a fekvőtámasz keret, ami nemcsak az izomerő, hanem az állóképesség javulását is elősegíti. Rendszeres használatával új gyakorlatokat tanulhatsz és felkészülhetsz az eredményes edzésre. A fekvőtámasz az egyik legalapvetőbb gyakorlat. Bár sokan már évek óta csinálják, jelentős részük helytelenül végzi.

A túl gyors fekvések, a helytelenül elhelyezkedő csípő, a beesett ágyék és a rossz irányban elhelyezkedő könyök mind hozzájárulhatnak a fájdalmas sérülésekhez. Még ha nem is érzed azonnal a fájdalmas hatásokat, azok évek múlva, más tevékenységek során is jelentkezhetnek. Ezért, mielőtt a teljes testsúlyoddal kezdenél el gyakorolni, próbáld ki a fekvőtámasz keretet!

Ez megkönnyíti a gyakorlat helyes végrehajtását és megóv a sérülésektől. A fekvőtámasz kerettel a gyakorlatok végrehajtása könnyebb, mivel a tested szöge megváltozik. A magasabban elhelyezett vállak, mellkas és kezek megkönnyítik a lefelé haladást. Gyorsabban hozzászoksz a gyakorlathoz és az izomerőd is nőni fog.