iskolatáska

Iskolatáska kicsiknek és felsősöknek

Előfordul, hogy a gyermek által hordott hátitáska pár hét alatt, a nem egészen kíméletes bánásmód miatt elszakad, meghibásodik és az iskolakezdés után rövid idővel cserére szorul.

Ekkor mindenképpen minőségi, márkás iskolatáska megvétele mellett érdemes döntenünk, hiszen egyetlen tanévben senki sem akar több táskát vásárolni a gyermekének. De vigyázni kell, hogy a kiválasztott modell megfelelő kialakítású legyen, mert ez a tanuló egészséges fejlődését és kényelmét befolyásolja!

Kiemelkedően fontos az iskolatáska megfelelő szivacsozása, hátkialakítása. A hatizsakom.hu webáruház termékpalettáján helyet kapott példányokat ortopéd orvosok és gyógytornászok is ajánlják, hiszen ergonomikus kialakítással vannak ellátva, kényelmes feltételeket biztosítanak a mindennapi viseléshez.

Az itt kapható iskolatáska mindegyike nagyon könnyű, a súlyuk 850-1100 gramm között mozog. 1-4. osztályosoknak és felsősöknek való modellek vannak a kínálatban, kedves mintázattal, menő, divatos színekben, ami a gyermekeknek kifejezetten fontos.