Kell az éles ágvágó olló!

ágvágó olló
Ágvágó olló

A tavasz egyértelműen a metszés időszaka, legalábbis, ami a gyümölcsfák karbantartását illeti. Természetesen még virág- és lombbontás előtt, a díszcserjéket is bátran alakítani lehet. A zöldmetszésre sem árt felkészülni, főleg akkor, ha van néhány olyan bokor, amit takarmánynövénynek használunk. Az ágvágó olló ilyen helyzetekben kiváló segédeszköznek minősül.

A professzionális termékek sokat fejlődtek az idők során, aminek hála kialakultak azok a megoldások, amelyek révén kényelmesen végezhető a munka. A rávágó rendszerek például jelentős erőkifejtést tesznek lehetővé, a teleszkópos nyél révén pedig a földről elérhetőek a magasabb ágak. A prémium alapanyagokból készült ágvágó olló sok éven keresztül kitart és csak minimális törődést, élezést igényel.

A könnyű felépítésnek hála, még a sok órán át végzett munka sem okoz megterhelést, a kezet pedig kíméli az egyedi markolat. Profi és kezdő kertészeknek ugyanúgy megtalálható a tökéletes ágvágó olló a parasztplaza.hu weboldal felhozatalában. Mérjük fel a teljes kínálatot, majd válasszunk személyre szabottan!