Locsoló rendszer hasznos funkciókkal

locsoló rendszer
Locsoló rendszer

A tájépítési szolgáltatás igénybevétele mindig felelős döntés. A projekt megrendelését követően, az ügyfél friss és természetes megjelenésű gyepre, gyönyörű virágoskertre, tavacskákra, szóval egy új tájra számít, a lehető legrövidebb időn belül. A szakemberekből álló csapatunk és a kedvező kertépítés árak kombinációja révén, készen állunk a magas színvonalú tájrendezési szolgáltatásunkat minél rövidebb idő alatt az Ön telkén is kivitelezni. Megtervezzük a zöldterületet, lerakjuk a gyepet és telepítjük az automata öntöző rendszert.

A technológiáinkban nem korlátozódunk a hagyományos módszerekre, a kertépítés árak terén pedig igyekszünk az ügyfelek pénztárcájához igazodni. Ami a szolgáltatásaink listáján szereplő tevékenységeket illeti, ezek mindegyikét magas szinten végezzük el. Rendelje meg a gyepszőnyegezés, a csapadék elvezetésének vagy az automata locsolórendszer telepítés szolgáltatásunkat! Ha felveszi a kapcsolatot velünk, megbeszélhetünk egy személyes találkozót, ahol a kertépítés árakról is bővebb információt kaphat!

Nem árulunk el titkot, ha azt mondjuk, hogy a gyep megfelelő állapotának fenntartásához nélkülözhetetlen, hogy a talaj állandó és elegendő mennyiségű vizet kapjon. Ez egy önműködő locsoló rendszer segítségével nehézség nélkül kivitelezhető. A gyep aktuális nedvességtartalmának elemzésére egy speciális eszköz szolgál, amit tenziométernek neveznek. Az ilyen készülék lehet digitális és analóg. Az időjárás érzékelők szintén nélkülözhetetlenek a locsoló rendszer kívánt működéséhez.

Ha a talajnedvesség érzékelőt csatlakoztatjuk az öntözőrendszer vezérlőjéhez, akkor a sprinklerek csak akkor működnek, ha a talajnak nedvességre van szüksége. A csapadék intenzív növekedése esetén egy esőérzékelő csatlakozik a rendszerhez, ami megakadályozza az öntözés elindulását. A Hunter, a Rain Bird és a K-Rain márka modern érzékelői olyan eszközt tartalmaznak, ami lehetővé teszi az olyan módon történő konfigurálást, hogy az locsoló rendszer indítását engedélyező jel a gyep kiszáradása után érkezzen a vezérlőbe és nem azonnal az eső elállása után.