Professzionális olajsütő verhetetlen áron

Professzionális olajsütő
Professzionális olajsütő

Prémiumminőségű, ipari fritőzt szeretne vásárolni? Egy-, két- vagy ennél több tálcás változatot keres? Az Inox Pláza webáruházban nagyon jó áron találja meg a különféle rozsdamentes olajsütő modelleket, akár professzionális célra is. Éttermek konyhájában, gyorsbüfékben és reggelizős bisztrókban is megállják a helyüket az ilyen konyhai eszközök, különösen akkor, ha a menüben sok a sült krumplis, panírozott húsos fogás.

A többtálcás olajsütő kimondottan jó azoknak, akik egyszerre sütnének krumplit, csirke- és halhúst, valamint rántott sajtot és zöldségeket. Elkülöníthető, ezáltal a vegetáriánus és vegán életmódot követő vendégeknek szánt ételek készítése is megoldható anélkül, hogy hússal érintkeztek volna a tálalt ételek.

Az olajsütő nemcsak változatos sütést garantál, a 8-12 literes tálcáknak köszönhetően, akár 5-8 kg alapanyag is sülhet egyszerre. A gyors sütésnek köszönhetően pedig az olaj nem ég meg olyan hamar, így 2-3 alkalommal is fel tudja használni ugyanazt a mennyiséget. Mivel a nap végére eléggé zsírossá válik, érdemes a tisztításukhoz az átlagnál erősebb zsíroldó mosogatószerrel dolgozni.