sarokemelő

Lábfájdalom ellen sarokemelő

Biztosan mindenki érzi a lábfájdalmat egy-egy hosszú, fárasztó nap után, de az másnapra elmúlik. Gond akkor van, ha a sarokfájdalom állandósul. Ezzel pedig kezdeni kell valamit, hiszen nem élhetünk folyamatos fájdalommal! Az Anatomic Help szilikonos sarokemelő a test súlyából adódó nyomás egyenletes elosztását segíti elő, valamint a gerincoszlopra, ízületekre, izmokra és az Achilles-ínra ható regés csillapítását.

Optimális választást jelent hosszantartó állást igénylő tevékenységekhez, gyalogláshoz, illetve sportoláshoz. Ez a sarokemelő a talpra eső terhelés kiegyenlítéséhez járul hozzá hatékonyan és a benne található kék pontnak köszönhetően, a járásból adódó ütést is tompítja.

A cipő sarokrészéhez közvetlenül kell behelyezni, de nem szükséges beragasztani, mert a szilikon rátapad a lábbeli alsó részére. Sok előnnyel ajándékoz meg ez a szilikonos sarokemelő, gyakorlatilag megment a lábfájdalomtól bennünket. Ha Ön is ilyen jellegű problémával küzd, keresse fel a harmoniagyogyaszat.hu webáruházat és vegye meg a terméket!