reptéri parkolás

A reptéri parkolás rendkívül egyszerű

Egy külföldi utazás sok ügyintézéssel jár. Ilyen például a repülőjegy megvásárlása, a szálloda vagy a reptéri parkolás lefoglalása. A megállóhely kiválasztása egyszerű feladat, viszont néhány adatot egyeztetni kell, ezért érdemes a helyszínre legalább 2 órával az indulás előtt megérkezni.

A papírmunkát követően, a garázsból egy transzfer szállítja az ügyfeleket a kijelölt pontra. Az utazási idő a terminálhoz körülbelül 10 percet vesz igénybe, átpakolással együtt. Az anyagiakat tekintve azt kell tudni, hogy a kifizetés lebonyolítható bankkártyás átutalással, esetleg a helyszínen készpénzzel.

A reptéri parkolás foglalását bármikor lehetősége van módosítani és törölni. Amennyiben hosszabb időre szeretne igényelni egy helyet, akkor általában egyedi szerződéskötési lehetőséget kínálnak. A segítőkész személyzet a technikai problémákat is megoldja.

Szükség esetén feltöltik az akkumulátort és ellenőrzik a gumik nyomását. Az ügyfélszolgálat mindig elérhető, így intézkedhet a késői órákban is. A reptéri parkolás biztonságos körülmények között folyik.