Cicás ágyneműhuzat kicsiknek és nagyobbaknak

cicás ágyneműhuzat
Cicás ágyneműhuzat

A macskákat minden gyermek szereti, de sok felnőtt is odavan a négylábú dorombolókért. A csemetéknek a cicás ágyneműhuzat bizonyára meghozza az álmot, de ha nem, akkor is kellemesebben érzik magukat az ágyukban. Van, aki a cirmosokért rajong, mások pedig a gömbölyű, kicsit szemtelen macskákért, mint amilyen Garfield.

A macsekok rengeteg grafikust is megihletnek, ezért sok használati tárgyon a dorombolók megrajzolva köszönnek vissza. Mindegy is, hogy melyik változatot részesíti előnyben a lurkó, a mesesgyerekbolt.hu webáruházban bőven van választék a cicás ágyneműhuzat terén. Itt többféle színben, különféle mintával ellátott darabok kaphatóak, fiúknak és lányoknak egyaránt.

A sötétben világító szett igazán jópofa, főleg, hogy a macskák szeme is világít a sötétben. Ezen a cicás ágyneműhuzaton a vagány macsek szemüvege világít. A kezében lufikat tartó, mosolygós, ruhácskás változat a kisebbek kedvence lesz, míg az óvatosan tapogató cirmosokkal díszített típus bárki szobájában jól mutat majd.