zsírégető edzésterv

Hatékony zsírégetés férfiaknak: itt egy jó edzsésterv!

Sokkal nehezebb leadni a fölösleges kilókat, mint felszedni és ez igaz a férfiakra is. Ha valaki többletsúlyt szeretne leadni, annak bizony nehéz dolga lesz, hacsak nem kap profi segítséget. Az Intenset zsírégető edzésterve férfiaknak is sokat segíthet a hatékony fogyásban. Sokak szerint nagyon egyszerű lefogyni, hiszen ha kevesebb az energiabevitel, mint amennyit felhasználunk, akkor fogyni fogunk. Ennek hatására elkezdenek koplalni, ami egyrészt hosszútávon nem megoldható, másrészt pedig ezáltal veszítenek az erejükből, izmaikból is.

Ezért jó az Intenset zsírégető edzésterv, hiszen ehhez tartozik egy igazán hasznos, könnyen betartható diéta is. Ennek köszönhetően, a fogyni vágyó nem éhezik, mégis szépen mennek lefelé róla a plusz kilók. Az edzéseket minden esetben alacsony intenzitású gyakorlatokkal kell kezdeni, máskülönben izomláz és sérülés is lehet a következménye. Ebbe a kategóriába tartozik minden olyan mozgás, ami nem túl megerőltető, vagyis a nyújtás, bemelegítés, gimnasztika.

Bár az tény, hogy az edzések hatékonysága egyenesen arányban van azok nehézségével. Pontosabban, az alacsony erősségű edzésektől még nem fogunk fogyni. Viszont már a közepes intenzitású edzésformáktól várhatunk súlycsökkenést, ezek jótékony hatással vannak a szív- és keringési rendszerre is, növelik az erőnlétet és az állóképességet. Többféle mozgás sorolható ebbe az osztályba, a lényeg az, hogy minél több izomcsoportot dolgoztassunk meg. Nem könnyűek ezek a gyakorlatok, de még akkor sem szabad feladni, ha az első néhány alkalom után úgy érezzük, hogy belehalunk.

Amikor már kellő erőnléttel, gyakorlottsággal rendelkezünk, akkor elkezdhetjük a magas intenzitású zsírégető edzéseket is. Ezeknél a mozgásoknál már nem a gyakorlatok időtartama, hanem az erőssége jelenti a lényeget. Ez a zsírégető edzés speciális fajtája, ami mozgás közben és a regeneráció fázisában is nagyon sok kalóriát használ fel. Ha pedig edzés közben megéhezünk, az Intenset diéta alapján táplálkozhatunk, de egy fehérje shake-el is megjutalmazhatjuk magunkat.