Szerezzen be Ön is ametiszt karkötőt!

ametiszt karkötő
Ametiszt karkötő

Ön is hisz az ásványok gyógyító erejében? Akkor az ametiszt karkötő nem hiányozhat az otthonából. Ez a lila árnyalatú ékszer szerencsére a legtöbb ruhadarabhoz illik, mivel különböző méretekben kapható, kiválaszthatjuk a nekünk leginkább tetszőt.

A természetes gyógyászatban elfogadott, hogy ez az ásvány megvédi a tulajdonosát a saját negatív gondolataitól és elfeledteti velünk a problémákat. Egyesek a nőiséghez szokták hasonlítani, nemcsak a világos színe miatt, hanem azért, mert segít az ötletelésben, ami leginkább a hölgyekre jellemző. A pozitív életfelfogás minden napunk részét kéne képezze, hiszen ezáltal a legnehezebb akadályokat is le tudjuk küzdeni.

Az ametiszt karkötő segíthet új szemszögből figyelni a világot, de ékszerként is megállja a helyét. 2000 Forinttól megvásárolható, ráadásul kérhetjük méretarányos kivitelben. Az internetes vásárlás előnyeiként, akár előre utalva vagy utánvételes fizetési módot is választhatunk. A fizetés után néhány munkanapon belül megkapjuk az ékszert.