plasztikai sebész

Plasztikai sebészek Budapesten – Milyen szempontok alapján érdemes választani?

Hagyományos szóhasználattal élve, kés alá csak akkor fekszünk, ha ezt nem tudjuk elkerülni és a legtöbben nem sorolják ebbe az osztályba a plasztikai beavatkozásokat. Tévesen! Ezért szükség esetén, szakmailag elismert plasztikai sebészt ajánlott keresni, aki elvégzi a szépészeti műtétet. Ezt mindenképp gondold végig, mielőtt plasztikai sebészhez fordulnál!

Ha valaki nincs megelégedve egyik vagy másik testrészével, az komoly lelki problémákhoz vezethet, de vannak olyan elváltozások is, amelyek egyéb egészségügyi problémákat vonnak maguk után. Bár kétségkívül operációra vállalkozol, ami kellemetlenségekkel jár, viszont az önbizalmad visszaszerzésért némi áldozatot érdemes meghoznod.

Sokan azért halogatják a plasztikai beavatkozást, mert a zsebükhöz mérten túl drágának tartják. Ez nem feltétlenül van így, illetve figyelembe kell venned, hogy mindenki arra költi a pénzét, amire úgy érzi, hogy szüksége van. Megéri kifizetni egy plasztikai műtétet, ha azután jobban érzed majd magad a bőrödben.

Elérhető plasztikai műtétek

A legtöbb nő a mellműtéteket igényli, ugyanis sokan vannak, akik nem elégedettek a kebleik méretével, formájával, tartásával. Nem ritka a mellfelvarrás vagy -kisebbítés, de egy bizonyos idő után szükségessé válik a mellimplantátum csere is. Kisebb műtéteket is el lehet ma már végeztetni, mint például ajak- és ráncfeltöltést, szemhéjplasztikát.

A plasztikai sebészet folyamatos fejlődésének köszönhetően, lehetőség van továbbá zsírleszívásra, vádlinagyobbításra, intim kisajakplasztikára, de összetett műtétekre is. Ezek közé sorolható a mellnagyobbítás mellfelvarrással, az implantáció külön heg nélküli mellfelvarrással, a mellfelvarrás vagy mellnagyobbítás hasplasztikával.

De tudnod kell azt is, hogy egy dinamikusan fejlődő, egyre népszerűbb plasztikai sebészeti terület a férfi intimplasztika is. Ritkán hallunk erről, de sok férfinak okoz gondot a péniszének mérete. Egyesek annak hosszával nincsenek megelégedve, mások pedig vastagabbat szeretnének. A pénisz laza bőre is gondot okozhat.

Válassz profi plasztikai sebészt!

Bármelyik plasztikai műtétre legyen is szükséged, nagyon fontos, hogy helyesen válassz sebészt. Dr. Falus György plasztikai sebész már több mint 30 éve tevékenykedik a szakmában, megbízható, nagy tudású szakember. A szakember jelenleg az esztétikai beavatkozásokat egy megújult magánvállalkozásban, a helyreállító műtéteket pedig kórházi keretek között végzi.

Neki és a vele együtt dolgozó kollégáknak közös céljuk, hogy maximális szakmai és emberi hozzáállással valósítsák meg a fiatalodni, szépülni vágyó páciensek elképzeléseit. Mindazonáltal, a plasztikai sebész minden esetben felhívja a páciensek figyelmét a természetes arányokra.

A szakember hisz abban, miszerint a plasztikai sebészet olyan terület, ami lehetőséget ad bárkinek arra, hogy változtathasson az életminőségén. Már egy apró korrekció is jó hatással lehet az önbizalomra. A fővárosban lehet felkeresni a doktor urat, a Lechner Ödön fasor 3. szám alatt. Ugyanakkor, felveheted a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül is.